Thorstein Theilgaard, generalsekretær Bedre Psykiatri

“Siden 2009 har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Annette Rolsting i pårørendeforeningen BEDRE PSYKIATRI. Annette har et stort drive og har i særlig grad sat sine aftryk på foreningens arbejde med at sikre bedre behandling og mere sammenhængende patientforløb for psykisk syge, herunder øget patient- og pårørendeinddragelse. Organisatorisk har Annette også bidraget til foreningens arbejde, bl.a. som medlem af landsbestyrelsen. Her har vi bl.a. haft glæde af Annettes ideer til, hvordan vi kan forbedre kommunikationen til medlemmerne, styrke den interne videndeling og udvikle vores kampagnearbejde. I begge tilfælde har Annette bidraget med sin viden og erfaringer inden for kommunikation, kommunikationsundersøgelser, ledelse og HR.
Annette har dermed også sin del af æren for, at foreningen i dag – med godt 8.000 medlemmer er Danmarks største forening inden for psykiatrien.
Generelt betragter jeg Annette som en engageret, udadvendt og strategisk tænkende person, der brænder for arbejdet med sundhedskommunikation, brugerinddragelse og kommunikationsmåling. Derfor giver jeg hende hermed mine varmeste anbefalinger.”